Mareste Potenta Azi cu Cel Mai Puternic Produs -->
Home » Tratament Naturist Impotenta » Tratamente pentru tratarea impotentei

Tratamente pentru tratarea impotentei

Daca suferi de impotenta sau disfunctie erectila, nu lasa rusinea sa te tina departe de sanatatea sexuala si fericire. Incearca tratamentele babesti care urmeaza, insa daca problema persista, nu exita sa ceri ajutorul unui profesionist.

Verifica-ti retetele. O varietate de medicamente pot cauza disfunctii erectile, inclusiv pastilele pentru tensiunea arteriala, antihistaminice, antidepresive, tranchilizante, inhibitoarele apetitului, cimetidina si medicamente pentru ulcer. Intreaba doctorul sau farmacistul daca oricare dintre medicamente ar putea contribui la disfunctia erectila. Daca unul dintre medicamente pe care le iei are ca efect advers disfunctia erectila, cere doctorului sa iti prescrie altul.

Inlatura cererea pentru performanta. Nu este neobisnuit pentru un barbat sa experimenteze episoade de disfunctii erectile – de exemplu dupa consumul de alcool sau dupa o zi foarte stresanta. Desi, daca plasezi prea multa importanta incidentului in sine si fricii ca s-ar putea intampla din nou, anxietatea poate deveni cauza dificultatilor erectile. Modificarea comportamentala poate ajuta in acest caz. O strategie folosita des de terapeutii sexologi este sugerarea cuplurilor sa se abtina de la actul sexual, sugerandu-le atingeri non-sexuale si imbratisari lungi. Progresiv, dupa o perioada de cateva saptamani sau luni, depinde de fiecare cuplu, partenerii practica atingeri sexuale ajungand la actul sexual. Ideea acestui exercitiu este crearea unei imagini mai putin amenintatoare a sexului.

Elimina rutina. Adauga ceva nou actului sexual, incearca la hotel sau in locari diferite. Variaza rutina, incearca pozitii noi, cumpara lenjerie noua parteneri.

Invata sa te relaxezi. Stresul, fie ca deriva din anxietatea de a performa sau din alte situatii ale vietii, pot agrava disfunctia erectila. Indiferent de cauza, poate fi greu sa te simti bine cand ai prea multe pe cap. Incearca exercitii de relaxare cum sunt respiratia profunda sau relaxarea progresiva a muschilor cand te incordezi in mod constient si relaxeaza fiecare parte a corpului pe rand.

Un alt studiu, care a folosit o doza mai mica de L-arginina si un timp de tratament mai scurt, nu a gasit niciun fel de beneficii ale folosirii L-argininei. Studiul a implicat 32 de barbati cu disfunctii erectilecare au primit suplimente orale cu L-arginina (500 miligrame pe zi) sau un placebo, timp de 17 zile. L-arginina orala nu a fost mai bun decat placebo-ul.

Efectele secundare pot include probleme digestive; dozele ridicate de L-arginina pot stimula productia de gastrina a corpului, hormon care creste sucul gastric. Din aceasta cauza, L-arginina poate fi daunatoare persoanelor care sufera de ulcer sau care iau medicamente dure pentru stomac. L-arginina poate altera nivelul de potasiu din corp, mai ales la barbatii cu boli de ficat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*