Mareste Potenta Azi cu Cel Mai Puternic Produs -->
Home » Tratament Disfunctie Erectila » Tratament Natural pentru Disfunctia Erectila

Tratament Natural pentru Disfunctia Erectila

Ce este disfunctia erectila?

Disfunctia erectila, numita si impotenta, reprezinta incapacitatea de a obtine o erectie adecvata pentru activitate sexuala satisfacatoare. Apare cel mai des la barbatii de peste 65 de ani, insa poate sa apara la orice varsta. In continuare va prezentam cateva remedii naturale pentru disfunctia erectila.

L-arginina

L-arginina este un aminoacid folosit de corp pentru a crea oxid de azot, substanta care semnaleaza muschilor netezi din jurul vaselor de sange sa se relaxeze, iar astfel dilateaza vasele de sange si creste circulatia sangvina. Relaxarea muschilor netezi din penis permite circulatia imbunatatita a sangelui ducand la erectie.

L-arginina se gaseste in forma naturala in mancaruri ca peste, produse lactate, carnuri. Este disponibila si sub forma de suplimente orale cu L-arginina, numite de producatori sub numele de „Viagra naturala”.

Cu toate acestea, au fost efectuate doar 2 studii care sa evalueze eficacitatea L-argininei in disfunctia erectila. Unul dintre studii a implicat 50 de barbati care au primit L-arginina (5 grame pe zi) sau un placebo. Dupa 6 saptamani, un numar semnificativ de barbati care au primit L-arginina au experimentat o imbunatatire a functiilor sexuale comparativ cu cei care primeau placebo. In mod interesant, L-arginina a functionat barbatilor care aveau initial un nivel scazut de oxid de azot.

Un alt studiu, care a folosit o doza mai mica de L-arginina si un timp de tratament mai scurt, nu a gasit niciun fel de beneficii ale folosirii L-argininei. Studiul a implicat 32 de barbati cu disfunctii erectile care au primit suplimente orale cu L-arginina (500 miligrame pe zi) sau un placebo, timp de 17 zile. L-arginina orala nu a fost mai bun decat placebo-ul.

Efectele secundare pot include probleme digestive; dozele ridicate de L-arginina pot stimula productia de gastrina a corpului, hormon care creste sucul gastric. Din aceasta cauza, L-arginina poate fi daunatoare persoanelor care sufera de ulcer sau care iau medicamente dure pentru stomac. L-arginina poate altera nivelul de potasiu din corp, mai ales la barbatii cu boli de ficat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*