Mareste Potenta Azi cu Cel Mai Puternic Produs -->
Home » Tratament Disfunctie Erectila » Remedii alternative si recomandari pentru disfunctia erectila

Remedii alternative si recomandari pentru disfunctia erectila

Pana recent se credea ca se pot face putine lucruri pentru persoanele care sufera de disfunctia erectila, insa sunt mai multe remedii alternative naturale care pot fi incercate inainte sa fii nevoit sa te bazezi pe „micuta pilula albastra”.

Daca esti de parere ca stresul, anxietatea sau depresia te afecteaza fizic, te poate ajuta terapia psihologica, meditatia, hipnoterapia. Daca iei medicamente ca inhibitori MAO (inhibitori de monoaminoxidaza) sau pentru presiune, vorbeste cu medicul tau pentru a afla mai multe despre efectele adverse posibile.

Verifica-ti nivelul hormonal. S-ar putea sa suferi de nivel scazut de testosteron. La unii barbati, s-au raportat niveluri scazute de DHEA (dehidroepiandrosterone), esential pentru producerea testosteronului.

Lasa-te de fumat. Incearca suplimentele cu L-arginina. Formarea oxidului nitric depinde de niveluri suficiente de L-arginina in corp; este eficient mai ales la barbatii cu oxid nitric metabolic anormal.

Radacina de yohimbe este cunoscuta ca ajutator al barbatilor cu disfunctia erectila.

Yohimbe dilata vasele de sange si poate ajuta, indiferent de cauza disfunctiei erectile. Daca luati deja anumite medicamente prescrise, vorbiti cu doctorul inainte sa luati yohimbe.

Muria puama poate fi utilizat pentru cresterea libidoului si a fortei erectile. Functioneaza cel mai bine cand este combinat cu radacina de yohimbe. Ginsengul asiatic este o planta care folosita pentru a ajuta potenta masculina.

Unii barbati isi gasesc alinarea folosind gingko biloba; ajuta la circulatia sangelui si poate ajuta la cresterea circulatiei spre penis. Suplimentul nu este recomandat daca folositi orice medicament anticoagulant.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*