Mareste Potenta Azi cu Cel Mai Puternic Produs -->
Home » Marirea Potentei Natural » Prevenirea Impotentei – 5 Sfaturi Utile

Prevenirea Impotentei – 5 Sfaturi Utile

1.Renunta la fumat

Da, este mai usor de spus decat de facut, insa niciodata nu a fost un timp mai bun ca prezentul. Sunt mai multe lucruri care te pot ajuta sa renunti la acest obicei daunator, inclusiv plasturi.

2.Controlul diabetului

Daca esti diabetic, cea mai buna metoda de prevenirea impotentei este sa iti tii glicemia sub control. Impreuna cu medicul, gaseste un plan adecvat pentru medicamentatie, dieta si exercitii fizice care sa te ajute sa iti mentii glicemia sub control. Asigura-te ca iti faci si vaccinul antigripal; prevenirea infectiilor poate ajuta la tinerea glicemiei sub control.

3.Reducerea consumului de alcool

Alcoolul poate creste pofta sexuala, insa poate reduce performanta sexuala. Daca ai o problema cu abuzul de alcool ar trebui sa cauti ajutor profesionist.

4.Reducerea stresului

Stresul poate afecta viata sexuala. Stresul poate creste tensiunea care s-a dovedit a fi una din cauzele impotentei. Tehnicile de relaxare pot fi invatate si implementate pentru a reduce stresul. Exercitiile si tehnicile ca yoga pot ajuta la reducerea nivelului de stres.

5.Rezolvarea depresiei

Depresia nediagnosticata este vinovata pentru multe cazuri anuale de impotenta. Terapiile si medicamentele noi pot ajuta la reducerea depresiei. Vorbeste cu medicul tau daca ai simptome care pot fi legate de depresie: oboseala excesiva, incapacitatea de a dormi, dormit prea mult, concentratie scazuta sau lipsa de initiativa.

Adultii pot mentine o viata sexuala placuta si activa pana la varste inaintate prin luarea deciziei de a mentine un stil de viata sanatos. Nu e niciodata prea tarziu sa incepi.

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*