Mareste Potenta Azi cu Cel Mai Puternic Produs -->
Home » Cresterea Libidoului » Mancaruri care Cresc Libidoul

Mancaruri care Cresc Libidoul

Anumite mancaruri pot imbunatati excitatia sexuala atat la barbati cat si la femei. Afrodisiacele vin sub forma bauturilor organice si a mancarurilor, cat si sub forma de medicamente si chimicale. Folosirea afrosidiacelor nu este recunoscuta oficial ca o metoda dovedit stiintific pentru cresterea excitatiei, insa multe persoane recurg la mancaruri sau medicamente pentru a-si imbunatati performanta sexuala. Inainte sa faci orice schimbare pentru cresterea potentei in dieta consulta un medic.

Mancaruri falice

Se considera ca asparagusul, telina, bananele si alte mancaruri in forma falica poseda calitati de imbunatatire a potentei. Aceste mancaruri au ca scop extinderea energiei sexuale, imbunatatirea libidoului si a performantei, cat si excitatia. Mancarurile falice au calorii putine, reprezinta alegeri bogate in substante nutritive care ajuta la cresterea energiei.

Ceaiul de ginseng

Dr. Mehmet oz afirma ca ceaiul de ginseng este un afrodisiac care creste libidoul. Bautura poate trata eficient disfunctia erectila si poate creste nivelul de excitare sexuala. Anumite combinatii din ginseng numite ginsenosides afecteaza tesuturile gonadale, crescand cantitatea de sperma. Ceaiul creste performanta sexuala la barbati si imbunatateste metabolismul la femei. Mancarurile picante cum sunt cele cu curry, chilly, functioneaza similar cu ginsengul. Aceste mancaruri produc transpiratie si fac ca inima sa bata mai repede, doua actiuni care apar de regula in timpul activitatilor sexuale.

Obstacole

Pentru ca afrodisiacele nu sunt aprobate de ANM, fii prudent cand folosesti mancaruri care cresc libidoul. Anumite suplimente sau afrosidiace pot avea efecte secundare: erectie prelungita dureroasa, iritatii ale vezicii urinare si altele; unele substante chimice pot afecta tractul genitourinar si pot duce la cicatrizari ale tesutului uretral.

Medicamente

Medicamentele pentru disfunctie erectila, ca Viagra, sunt afrodisiace sintetice folosite pentru cresterea potentei masculine. Drogurile ca barbituricele, amfetamine, cocaina, marijuana au fost folosite pentru acelasi scop. Se crede ca aceste droguri pot oferi senzatii de placere si pot reduce inhibitiile, insa rezultatul este diferit. Doua efecte adverse secundare negative sunt raspuns sexual scazut si dependenta de chimicale crescuta.

Din aceasta cauza, L-arginina poate fi daunatoare persoanelor care sufera de ulcer sau care iau medicamente dure pentru stomac. L-arginina poate altera nivelul de potasiu din corp, mai ales la barbatii cu boli de ficat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*