Mareste Potenta Azi cu Cel Mai Puternic Produs -->
Home » Tratament Naturist Impotenta » Introducere in Remedii Naturiste pentru Impotenta

Introducere in Remedii Naturiste pentru Impotenta

Impotenta.

Cuvantul suna usor a esec, slabiciune. Daca simti ca esti impotent, s-ar putea sa simti ca ti-ai pierdut o parte din demnitate, masculinitate, din sentimentul de intreg. Insa nu trebuie sa te simti astfel – impotenta, cunoscuta si sub numele de disfunctie erectila, poate fi imbunatatita aproape in orice caz prin tratament. In acest articol, vom vorbi despre cauzele impotentei si cateva remedii naturale, inclusiv solutii medicale si non – medicale ale problemei.

Sunt mai multe grade de dificultati erectile. Unii barbati sunt capabili sa ajunga la erectie, insa nu pot sa o mentina. Altii ajung la erectie, insa nu prea rigida. Totusi, unii au aceasta problema cand sunt cu o partenera noua sau cu o partenera de lunga durata. Si mai sunt cei care nu pot ajunge la erectie deloc.

Nu dispera. S-ar putea sa suferi de o problema medicala sau emotionala (sau chiar ambele) si pentru ambele exista solutii. Modificarea comportamentala poate ajuta daca disfunctia erectila este rezultatul unor probleme emotionale. Daca disfunctia erectila este cauzata de o conditie medicala – si aproximativ 70 % din cazuri sunt – sunt terapii si remedii naturale noi care pot ajuta la restaurarea sanatatii sexuale.

Indiferent de natura problemei, trebuie sa tii minte ca aproape toti barbatii au probleme cu erectia intr-un punct al vietii lor. Aproximativ 5 % din barbatii de peste 40 de ani si intre 15 si 25 % din barbatii de peste 65 de ani experimenteaza disfunctii erectile. Nu este un lucru anormal, nu esti singurul. Nu este nevoie sa suferi in liniste.

O varietate de conditii medicale pot cauza sau pot contribui la disfunctia erectila, cunoscuta si ca impotenta. Cele mai comune boli care poate cauza disfunctia erectila sunt diabetul, boli de rinichi, alcoolism cronic, scleroza multipla, ateroscleroza, boli vasculare si neurologice. Aceste boli reprezinta cauze a 70 % din cazurile de disfunctie erectila, potrivit Institutului National de Sanatate. Aproximativ 35 – 50 % din barbatii cu diabet expermenteaza disfunctii erectile. La barbatii tineri, accidentele ca ranile la coloana vertebrala, accidentele de masina sau de ski, sunt deseori responsabile in disfunctiile erectile. Alte probleme includ dezechilibrele hormonale.

Doctorii trateaza disfunctiile erectile cu psihoterapie, tehnici de modificari comportamentale, medicamentatie orala sau injectabila, implanturi chirurgicale. In cazuri rare, poate fi necesara chirurgia vaselor de sange.

De alcool, epilepsia, depresia si psihoza, sunt si cateva medicamente care pot cauza impotenta. Orice barbat care experimenteaza disfunctii erectiledupa inceperea unei medicamentatii noi ar trebui sa vorbeasca imediat cu doctorul sau pentru a afla posibilele efecte secundare. Toate acestea accentueaza faptul ca schimbarile stilului de viata reprezinta cheia pentru o viata placuta si sanatoasa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*