Mareste Potenta Azi cu Cel Mai Puternic Produs -->
Home » Marirea Potentei Natural » Fumatul cauza a impotentei

Fumatul cauza a impotentei

Fanii filmelor vor recunoaste scena: un cuplu tocmai a terminat o scena foarte pasionala de dragoste, iar frumosul barbat isi aprinde o tigara. Aceasta fantezie hollywood-iana a fost demitizata de un studiu facut de Wake Forest University Baptist Medical Center. Dr. John Spangler a raportat ca barbatii cu hipertensiune care sunt fumatori au cu 26 % sanse mai  mari sa experimenteze disfunctii erectile, cunoscuta mai bine sub numele de impotenta.

Disfunctia erectila sau impotenta este incapacitatea unui barbat de a obtine o erectie sau de a finaliza relatiile sexuale. Aceasta conditie afecteaza in  jur de 30 de milioane de americani. Studiul a aratat si ca pacientii care obisnuiau sa fumeze si care au hipertensiune sunt cu 11 % mai predispusi la impotenta decat nefumatorii.

Spangler a afirmat ca fumatul „are si efecte acute si cronice asupra fiziologiei erectile.” Atat in studiile umane, cat si in cele facut pe animale, fumatul inhiba abilitatea de a obtine o erectie completa.

Disfunctia erectila de regula afecteaza barbatii in varsta si este deseori cauzata de probleme care afecteaza circulatia, inclusiv diabetul. Fumatul este cunoscut pentru ca accelereaza ateroscleroza sau pierderea elasticitatii arterelor. Cand vasele de sange din zona pelvica sunt ingustate, circulatia sangelui in zona peniana este redusa.

Una din cele mai bune metode de tratare a impotentei este prevenirea ei. Problemele circulatorii cauzate de diabet pot fi tinute deoparte prin mentinerea diabetului stabil. Dca esti diabetic si fumezi te pui intr-un pericol si mai mare, nu doar pentru a dezvolta impotenta, insa pentru boli de inima sau atacuri vasculare.

Cauze aditionale ale impotentei sunt consumul de alcool, epilepsia, depresia si psihoza, sunt si cateva medicamente care pot cauza impotenta. Orice barbat care experimenteaza disfunctii erectile dupa inceperea unei medicamentatii noi ar trebui sa vorbeasca imediat cu doctorul sau pentru a afla posibilele efecte secundare. Toate acestea accentueaza faptul ca schimbarile stilului de viata reprezinta cheia pentru o viata placuta si sanatoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*