Mareste Potenta Azi cu Cel Mai Puternic Produs -->
Home » Tratament Disfunctie Erectila » Disfunctia erectila: tratamente alternative

Disfunctia erectila: tratamente alternative

Un tratament care nu este clasificat ca practica medicala standard este numita alternativa sau complementara. Tratamentele alternative includ suplimente nutritive, remedii pe baza de plante si acupunctura.

Unii barbati pot alege tratamente alternative pe langa tratamentele traditionale pentru disfunctia erectila.

Daca vrei sa incerci o forma de tratament alternativa pentru disfunctia erectila, cere sfatul unui profesionist inainte sa incepi.

Suplimentele nutritionale includ aminoacizi arginini, bioflavonoizi, zinc, vitamina C, vitamina E si seminte de in si sunt folosite pentru imbunatatirea functiilor erectile. In plus, anumiti pacienti cu disfunctii erectile cu nivel scazut de hormoni dehydroepiandrosterone (DHEA) au aratat imbunatatiri ale functiile erectile dupa primirea unor doze suplimentare de DHEA. Cu toate acestea, deoarece siguranta pe termen lung al DHEA nu este inca cunoscut, majoritatea expertilor nu il recomanda.

Remediile pe baza de plante. Ginsengul asiatic si gingko biloba imbunatatesc functiile erectile ale unor barbati. Cu toate acestea, este recomandat sa consulti un medic inainte sa iei suplimentele pe baza de plante pentru a te asigura ca sunt sigure.

Acupunctura este o metoda chinezeasca de vindecare care implica aplicarea unor ace solide si subtiri in puncte specifice ale corpului. Acupunctura stimuleaza abilitatea corpului de a rezista sau de a face fata bolilor si conditiilor prin corectarea dezechilibrelor. Acupunctura a fost de folos unor persoane cu disfunctia erectila.

Tine minte ca majoritatea tratamentelor alternative sau complementare nu sunt normate, poate fi dificil sa afli ce primesti. Iti oferim principii directoare pe care sa le iei in considerare in momentul in care vei folosi tratamente pe baza de plante pentru disfunctia erectila. Vorbeste cu doctorul despre orice produs pe baza de plante, inainte sa il testezi. Daca experimentezi efecte adverse ca greata, varsaturi, tahicardie, anxietate, insomnie, diaree sau eruptii pe piele, intrerupe tratamentul si instiinteaza-ti doctorul. Selecteaza cu grija produsul; cumpara doar produse care au lista de ingrediente, numele si adresa producatorului, numarul si seria lotului, data de expirare, dozele si efecte adverse potentiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*