Mareste Potenta Azi cu Cel Mai Puternic Produs -->
Home » Tratament Disfunctie Erectila » Disfunctia Erectila – Cauze si Tratamente

Disfunctia Erectila – Cauze si Tratamente

Depresia.

Deseori, creierul este o zona erogena deseori nebagata in seama. Excitarea sexuala incepe in cap si isi face drum in jos. Depresia poate potoli dorinta si poate duce la disfunctia erectila. In mod ironic, multe medicamente folosite pentru tratarea depresiei pot suprima dorinta de a face sex si poate ingreuna erectia.

Alcoolul.

Poate te gandesti sa gusti cateva pahare ca sa intri in starea potrivita, insa supraconsumul poate ingreuna finalizarea actului. Consumul prea mare de alcool poate interfera cu erectia, insa efectele sunt de regula temporare. Vestea buna este ca bautul moderat – una sau doua bauturi pe zi – poate avea beneficii asupra sanatatii, de exemplu poate reduce riscul de boli cardiace. Iar aceste riscuri sunt similare cu disfunctiile erectile.

Medicamentatia.

Continutul dulapiorului cu medicamente poate afecta performanta in dormitor. O lista lunga de medicamente comune pot cauza disfunctii erectile, inclusiv anumite medicamente pentru presiune, dureri si antidepresive. De asemenea, drogurile ca amfetamina, cocaina si marijuana pot cauza probleme sexuale la barbati.

Stresul.

Nu este usor sa intri in starea potrivita cand esti mereu cu gandul la responsabilitatile de la locul de munca sau de acasa. Pentru a face fata stresului faceti niste schimbari care promoveaza starea de bine si relaxarea, de exemplu exercitii regulate, un somn bun si, cand e nevoie, cereti ajutor de la profesionisti.

Mania.

Nu este usor sa te simti romantic atunci cand esti nervos, fie ca mania este indreptata catre partenera sau nu. Mania neexprimata sau exprimata in mod neadecvat poate contribui la probleme de performanta in dormitor.

Anxietatea.

Grija ca nu vei putea presta in dormitor poate ingreuna situatia. De asemenea, anxietatea din alte parti ale vietii tale pot sa se verse in dormitor. Toate grijile te pot face sa eviti intimitatea sau sa iti fie frica de ea, lucru care poate spirala intr-un ciclu vicios si poate dauna vietii sexuale si relatiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*