Mareste Potenta Azi cu Cel Mai Puternic Produs -->
Home » Tratament Disfunctie Erectila » Despre tratamente naturale pentru disfunctia erectila

Despre tratamente naturale pentru disfunctia erectila

De la acupunctura la arginina, de la ginseng la suc de rodii, barbatii au incercat diferite tratamente naturale pentru disfunctia erectila – definita de doctori ca incapacitatea repetata de a obtine sau de a mentine o erectie dstul de ferma pentru a intretine relatii sexuale.

Dar sunt aceste tratamente naturale pentru disfunctia erectila sigure? Si chiar functioneaza?

Dovezile stiintifice care suporta utilizarea acestor tratamente naturale pentru disfunctia erectila sunt destul de vagi; multe din studiile care au concluzii pozitive au fost efectuate atat de slab incat descoperirile sunt suspecte.

„Doar pentru ca exista dovezi nu inseamna ca sunt dovezi bune” afirma Dr. Andrew McCullough, profesor asociat de urologie clinica din New York si unul din investigatorii clinici originali al medicamentului pentru disfunctie erectila Viagra. „Si inainte ca barbatii cu disfunctii erectile sa o ia pe ruta homeopata, ar fi inteligenti sa se asigure ca nu exista o conditie medicala ascunsa care trebuie corectata.”

Acesta este un sfat bun. Aproximativ 30 de milioane de americani sufera de disfunctii erectile, iar 7 din 10 cazuri sunt cauzate de boli potential fatale cum sunt ateroscleroza, boli de rinichi, boli vasculare, neurologice sau diabet. Disfunctia erectila poate fi cauzata si de anumite tipuri de medicamente, leziuni chirurgicale sau probleme psihologice.

Expertii sunt de acord ca tratarea disfunctiei erectile fara consultarea unui doctor poate fi periculoasa. „Daca ai disfunctie erectila, primul lucru de care ai nevoie e un diagnostic” explica expertul in impotenta Dr. Steven Lamm, internist in New York si autorul mai multor carti despre sanatatea sexuala masculina. El este de parere ca barbatii cu disfunctii erectile severe au probabil nevoie de unul din medicamentele pentru impotenta, insa cei cu disfunctie erectila usoara – inclusiv cei care cred ca nu sunt la fel de fermi cum erau – raspund la tratamente naturale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*