Mareste Potenta Azi cu Cel Mai Puternic Produs -->
Home » Tratament Disfunctie Erectila » Cunoaste cauzele disfunctiei erectile

Cunoaste cauzele disfunctiei erectile

Disfunctia erectila este incapacitatea unui barbat de a mentine o erectie. Poate fi vorba ca erectia nu este suficient de dura pentru a intretine relatii sexuale sau poate erectia nu poate fi mentinuta suficient timp, iar barbatul nu poate ejacula. Disfunctia erectila se numea si impotenta, insa numele nou se potriveste mai bine cu problema pe care o descrie. Intr-un moment sau altul al vietii lor, barbatii vor experimenta probleme erectile. Insa nu trebuie sa se ingrijoreze daca se intampla rar din cauza unor factori externi cum sunt expunerile la stres sau oboseala. Disfunctia erectila este considerata o problema medicala doar daca barbatul experimenteaza dificultati in mai mult din jumatatea incercarilor sale de a intretine relatii sexuale.

Pana recent se credea ca problema disfunctiei erectile era generata doar de factorii psihologici si ca dispare daca cel care o experimenteaza se relaxeaza si isi continua viata. Desi este adevarat ca nu sunt atat de rare cauzele psihologice, s-a dovedit ca disfunctia erectila poate fi cauzata si de factori fizici. Fumatul, consumul de alcool si droguri pot afecta performanta sexuala a individului, iar problemele erectile pot fi declansate de anumite medicamentatii.

Dereglarile de nervi cum sunt Parkinson’s si Alzheimer, anumite operatii chirurgicale si conditii medicale care afecteaza vasele de sange ca arterioscleroza sau hipertensiunea pot duce la disfunctie erectila. Indiferent de natura cauzei, conditia este tratabila. Desi  disfunctia erectila este considerata rusinoasa de marea majoritate a barbatilor, primul pas spre vindecare este admiterea existentei unei probleme.

Disfunctia erectila poate genera o varietate de probleme intr-un cuplu si poate afecta negativ relatia dintre doi oameni. Persoana care experimenteaza astfel de probleme trebuie sa primeasca sustinerea partenerului si trebuie inteles si tratat in mod serios, mai ales daca factorii care au provocat disfunctia erectila sunt de ordin psihologici. Sentimentul ca partenerul nu mai simte atractie fizica pentru tine sau alte sentimente negative legate de partener pot declansa aparitia disfunctiei erectile. Lipsa de sustinere poate agrava problema. Alte cauze psihologice pot fi legate de probleme financiare sau stres.

Posibilitatea de a suferi de disfunctie erectila creste deodata cu varsta, insa poate afecta barbati de toate varstele. Din fericire, tratamentul este disponibil si consista de regula din medicamente si terapie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*