Mareste Potenta Azi cu Cel Mai Puternic Produs -->
Home » Tratament Naturist Impotenta » Cateva tratamente naturiste pentru impotenta

Cateva tratamente naturiste pentru impotenta

Acupunctura.

Desi acupunctura a fost folosita timp de secole pentru a trata problemele sexuale masculine, dovezile stiintifice care suporta utilizarea lor in disfunctiile erectile sunt ambigue. In 2009, cercetatori din Coreea de Sud au condus o analiza sistematica a studiilor efectuate asupra acupuncturii in cazul disfunctiilor erectile. Ei au gasit erori majore de concepere in toate studiile ajungand la concluzia ca „dovezile sunt insuficiente pentru a sugera ca acupunctura este o interventie eficienta pentru tratarea disfunctiei erectile”.

Arginina.

Aminoacidul L-arginina, care se poate gasi in mod natural in mancare, imbunatateste productia de oxid de azot a corpului, compus care faciliteaza erectiile prin dilatarea vaselor de sange din penis. Studiile care au examinat eficacitatea L-argininei impotriva impotentei au avut rezultate mixte. O analiza publicata in jurnalul online BJU International a descoperit ca dozele ridicate de L-arginina pot imbunatati functiile sexuale, insa doar la barbatii cu nivel metabolic anormal de oxid de azot, cum e cel asociat cu bolile cardiovasculare. In alt studiu, publicat in 2003 in Jurnalul de Terapia Sexului si a Casatoriei, cercetatorii bulgari au raportat ca indivizii care sufera de disfunctie erectila care au luat L-arginina combinat cu extract de pycnogel au avut imbunatatori majore in functiile sexuale, fara efecte adverse.

Arginina poate ajuta, afirma Geo Espinosa, director al centrului Urologic din New York. Espinosa spune si ca barbatii cu probleme cardiovasculare ar trebui sa ia L-arginina doar sub supravegherea medicului; L-arginina poate interactiona cu unele medicamente.

DHEA.

Testosteronul este esential pentru un libido sanatos si pentru functia sexuala normala, persoanele cu disfunctii erectile au avut imbunatatiri ale nivelului de testosteron cand faceau terapie de inlocuire a testosteronului. Similar, studiile au aratat ca suplimentele legale care contin DHEA, hormon care este transformat in testosteron si estrogen de catre corp, poate ajuta la alinarea unor cazuri de disfunctie erectila. Insa DHEA poate cauza probleme, inclusiv suprimarea functiilor pituitare, iar efectele pe termen lung nu sunt inca cunoscute. Tocmai din acest motiv, multi experti descurajeaza folosirea acestor suplimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*