Mareste Potenta Azi cu Cel Mai Puternic Produs -->
Home » Tratament Naturist Impotenta » Alte tratamente naturiste pentru impotenta

Alte tratamente naturiste pentru impotenta

Ginseng.

Ginsengul rosu coreean a fost folosit pentru mult timp pentru a stimula functiile sexuale masculine, insa putin studii au incercat sistematic sa ii confirme beneficiile. In 2002 un studiu care a implicat 45 de barbati cu disfunctie erectila semnificativa, planta a ajutat sa aline simptomele disfunctiei erectile si a adus „rigiditate imbunatatita a varfului penisului”. Expertii nu sunt siguri de modul in care functioneaza ginsengul, dar se crede ca promoveaza sinteza oxidului de azot. Discutati cu doctorul inainte sa luati ginseng deoarece poate interactiona cu alte medicamente sau poate cauza reactii alergice.

Sucul de rodii.

Consumul de suc de rodii bogat in antioxidanti are numeroase beneficii in sanatate, inclusiv risc scazut de boli cardiace si tensiune ridicata. Ajuta sucul de rodii sa protejeze impotriva disfunctiei erectile? Nu exista dovezi, insa rezultatele unui studiu publicat in 2007 au fost promitatoare. Autorii acestui studiu pilot de scala mica spuneau ca e nevoie de cercetari aditionale, fiind de parere ca studiile la scala larga ar putea dovedi eficacitatea sucului de rodii impotriva disfunctiei erectile. „Imi sfatuiesc pacientii sa bea suc de rodii, ar putea ajuta in disfunctiile erectile si chiar daca nu ajuta, are multe beneficii in sanatate” declara Dr. Espinosa.

Yohimbe.

Inainte ca Viagra si alte medicamente pentru disfunctiile erectile sa fie disponibile, doctorii au prescris un derivat al plantei yohimbe (hidroclorid yohimbine) pacientilor care sufereau de disfunctii erectile. Insa expertii spun ca medicamentul nu este prea eficace si poate cauza nervozitate si alte probleme. In plus, dovezile arata ca yohimbe este asociat cu hipertensiunea, anxietate, migrene si alte probleme de sanatate. Expertii descurajeaza folosirea sa.

Indiferent de tratamentul sau tratamentele pentru disfunctia erectila pe care il alege individul, expertii spun ca este importanta dieta sanatoasa, evitarea fumatului si a consumului excesiv de alcool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*