Mareste Potenta Azi cu Cel Mai Puternic Produs -->
Home » Marirea Potentei Natural » 4 metode naturale pentru marirea potentei

4 metode naturale pentru marirea potentei

Multi barbati sunt in cautarea acelor metode naturale de marire a potentei.

In unele cazuri este pentru ca nu le place ideea efectelor secundare care pot veni impreuna cu medicamentele disponibile, iar, in unele cazuri, stilul sanatos de viata este important pentru ei. Atata timp cat nu exista o alta cauza medicala care sa afecteze potenta, exista mai multe metode naturale pentru marirea potentei.

  1. Alcoolul, fumatul si drogurile de relaxare pot afecta negativ libidoul masculin. Renuntarea la alcool, fumat si drogurile recreationale este importanta daca vrei ca libidoul tau sa isi revina la normal. Consumul de prea mult alcool poate cauza disfunctie erectila chiar si dupa ce alcoolul a parasit sistemul. Fumatul poate restrictiona circulatia sangelui spre penis, iar acest lucru poate cauza disfunctia erectila. Drogurile recreationale au acelasi efect serios asupra libidoului masculin si nu ar trebui folosite.
  2. Zincul si vitamina B. Testosteronul este hormonul care controleaza libidoul. Daca experimentati probleme de potenta, s-ar putea sa fie din cauza nivelului scazut de testosteron. Un motiv al nivelului scazut de testosteron este lipsa de zinc si vitamina B din dieta. Adaugarea unor mancaruri cu nivel ridicat de zinc si vitamina B poate ajuta corpul in reinceperea producerii de testosteron. Exemple de mancare care contin zinc sunt stridiile crude, orezul brun, casurile si curcanul; iar mancaruri care contin vitamina B sunt ouale, bananele, avocado, somon.
  3. Gingko Biloba este folosit in Asia de sute de ani pentru cresterea presiunii spre creier. Un efect secundar pozitiv al sau este ca acesta creste presiunea si spre penis. Pentru ca circulatia este necesara pentru mentinerea unei erectii, s-ar putea ca gingko biloba sa fie pentru tine.
  4. Reducerea stresului. Stresul poate obliga individul sa se gandeasca prea mult la ceea ce il streseaza incat potenta sa scade. O metoda naturala pentru cresterea potentei este invatarea sa scazi stresul. Este important sa inveti metode sanatoase prin care sa iti gestionezi stresul. In multe cazuri, odata ce stresul este alinat, libidoul revine la normal.

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*